Trends 2018

Den halvårlige Formland messe – designmessen, der samler fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. Det er her vi inspireres.

I læsere skal ikke snydes for et smugkik på messen og hvilke trends jeg har observeret for 2018.

Dyb mørkeblå i hjemmets indretnings designBrug farver i indretningen Plante med sart rosa potte i indretningen

Design i indretningen

Det er stadig den dybe mørkeblå, mørk grønne, den sarte rosa og velour der følger med ind i 2018. Det nye er jordfarverne, som den rødbrune, chokolade brune og accessories med islæt af natur med inspiration fra blandet andet Marokko. Gul er inden for møbel verden også en ny farve for 2018 – det er den fede lysgule man kan kan blive glad af.

For at opnå den dybe naturlige struktur og farve kan man med held prøve med de nye Färg spartelfarver (endda Svanemærket) de er lette at arbejde med og giver et helt fantastisk resultat.

Spatelfarver fra färgStue med bløde møbler og store planter

Af møbler er det det bløde møbler med et stringent islæt så som stellet er stringent mørkt træ og med stor blødt og svungen polstring. Bar vognen er stadig stort, og er nu tilgængelig i mange forskellige butikker og mærker hvor man før kun kunne være heldig at finde en antik version. Køkken trend er farver (eksempelvis grøn) eller mørk træ med kontrast i armatur der stadig er messing, eller farvet eksempelvis blå. Tekstilerne i soveværelset er de rolige meditative farver som blå, dyb rød, grå eller mørk grøn.

  • De stringente opblødt af noget der enten taktilt er blødt eller har et blødt udtryk formgivningsmæssigt
  • Mørke træsorter og bløde tekstiler
  • Stilen er tidsløs og rolig
  • Bland gerne gammelt med nyt, enkelt og med historie
  • Store planter er en del af indretningen, jo større jo bedre
  • Tone i tone
  • Ro og nærmest meditativ stemning

 

Følg mig på sociale medier
   
Maiken Maria Vibede