Maiken hos Nova Domus Boligstyling

Om Nova Domus Boligstyling

Mit navn er Maiken, og jeg startede Nova Domus Boligstyling tilbage i 2011 for at udleve min drøm om at style boliger med speciale i salgsboligstyling. Jeg er uddannet Int. Marketing Economy, samt har en BA i Innovation & Entrepreneurship og senest en Cand.mag Designledelse fra Designskolen Kolding og Syddansk Universitet.

Jeg har arbejdet med boligstyling i både USA og England hvor jeg har boet og boet og samlet bred viden om boligsalg og styling. Kombineret med min i forvejen store interesse for kunst og design, har jeg skabt mit drømmejob som boligstylist. For mig er boligstyling prikken over i’et, fordi det ofte er de små detaljer, som skaber ro i dit hjem. Den ro hjælper både med bedre velvære, men sælger også dit hus hurtigere. I 9 år har jeg specialiseret mig i salgskognitik og ved derfor hvad der gør forskellen når man vil sælge hus.

Med andre ord så glæder jeg mig til at møde dig, og ser frem til at style din bolig om den er til salg eller til dig!

Kontakt mig

Mulighederne er utallige for din bolig. Min passion og drøm er at hjælpe så mange som muligt med at få deres drømmehus eller sælge huset hurtigere. Hvis du hellere vil ringe til mig, eller sende mig en mail direkte, så finder du mine oplysninger herunder.

Send mig også gerne en besked:

Følg mig på sociale medier

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Pinterest

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.