Boligindretning skaber helhed i dit hjem

Det er vigtigt, at du føler at dit hjem fungerer til din hverdag. Med boligindretning arbejder jeg for at skabe ro i dit hjem. Jeg beskæftiger mig med flere forskellige former for muligheder, så vi sammen finder løsningen, der passer bedst til dig. Jeg tilbyder både fornyelse af din boligindretning, hjælp til indretning af dit nye hus, samt optimering af boligen. På den måde fremstår din bolig mere funktionel til dine behov. Jeg indretter både hele boliger, men også enkelte rum. Det kan du læse mere herunder.

Vælg service her:

Jeg lytter til din personlighed

Mit mål er at lytte til dine behov og ønsker så det skaber glæde, når du kommer hjem. Jeg arbejder ud fra alle budgetter, og du får efterfølgende tips og rådgivning til, hvordan du gør din bolig mere funktionel og personlig. Det er ikke en nødvendighed at udskifte dine møbler, men måske kombinere dem på en anderledes og ny måde. Målet er at skabe personlighed, funktionalitet og helhed. En helhed, der passer til din hverdag. Det handler ikke om, at vi skal bo i et Bo Bedre hjem. Det handler alt sammen om, at vi mærker glæde, ro og varme, når vi træder ind i vores hjem. Derfor fokuserer jeg på at holde alle priser på et niveau, hvor alle kan være med.

Boligindretning der giver mening

Jeg hjælper dig til, hvilke af dine ting og møbler, der skal gemmes og hvordan du kombinerer dine ting på en ny måde. På den måde skal det skabe bedre mening for din bolig og dig. Jeg tilfører nye trends til din bolig ved at skabe detaljer, rød tråd og en helhed, så det skaber ro og personlighed. Når vi er færdige laver jeg et oplæg til dig med billeder, links til møbler, belysning mm., som du kan printe og gennemgå sammen med mig. Efterfølgende får du også muligheden for at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning og min kandidat i design og ledelse. Mit mål er at skabe den indretning der passer præcis til dig og din familie

Kontakt mig for at høre mere