Boligindretning af et enkelt rum

Jeg fokuserer altid på at holde budgettet så lavt som muligt, når jeg laver boligindretning. Jeg behøver ikke nødvendigvis at anskaffe nye møbler, men kan også arbejde med dine egne bolig elementer. Ofte kan du bruge dine møbler og elementer på en ny måde, som fremstiller din bolig i et nyt lys. Det kan skabe en helt anden atmosfære at bruge sine gamle ting på en ny måde. Eller blot blande dine gamle møbler med få nye deltaljer, som kan få boligen til at fremstå helt anderledes. Derudover møblerer jeg også, hvis det er nødvendigt eller hvis du selvfølgelig ønsker det. Alle opgaver løses i samråd med dig, så din bolig får den personlighed du ønsker. På den måde skaber vi sammen den ro og atmosfære der ønskes, når du træder ind i dit hjem.

Boligindretning af et enkelt rum | Nova Domus Boligstyling

Mulighed for anderledes boligindretning

Hvis du tiltrækkes af tankegangen om universel tiltrækning af energier og er nysgerrig på Feng Shui, kan du få dette med i en styling. Feng Shui er over 3000 år gammel kinesisk kunst og videnskab. Det er en kompleks viden, der lærer os hvordan man skaber balance og energier i et rum, om det er hjemmet, et værelse, i haven eller på kontoret. Det giver velstand, ro og energi til den der bor der. De gode områder man kan satse på (gerne alle) er helbred, karriere, kærlighed, kreativitet, venskab og centeret (vores kerne). For at kortlægge disse områder bruges et Baguakort som jeg kan lægge for din bolig eller virksomhed. Sammen med tips til at booste områderne vil du kunne tiltrække dig de postive energier.

Det betaler sig

Boligindretning koster 1850,- ekskl. moms, pr. rum. Vælger du at få indrettet boligen med Feng Shui er dette med i prisen. Du kan også få indrettet hele dit hjem.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligindretning, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at indrette din bolig, så du føler den er dit hjem og skaber ro for din hverdag.

Kontakt mig for at høre mere