Business styling pifter kontoret op

Med en business styling får din virksomhed et løft i den rigtige retning. Jeg får din virksomheds identitet til at stemme overens med din indretning på kontoret. På den måde skaber vi sammen den røde tråd, så du og dine medarbejdere føler sig tilpasse på arbejdspladsen. Desuden vil det skabe et arbejdsmiljø, der skaber en god atmosfære – selv når man er udenfor hjemmet.

Flere former for business styling

Jeg bruger business styling på flere måder. Jeg imødekommer derfor jeres ønsker, hvis i fx skulle have brug for mere plads, nye møbler eller blot mangler den røde tråd i kontorets fremtræden. Stylingen laves i samarbejde med jeres virksomhed og møbler mm bestilles, eller fremstilles, specielt til din virksomhed.

Boligindretning af et enkelt rum | Nova Domus Boligstyling

Det betaler sig

En business styling er med til at skabe et motiverende arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Kontakt mig for et tilbud tilpasset din virksomhed, så finder vi sammen en løsning, der er tilpasset virksomheden.

Jeg hjælper dig til et bedre kontormiljø

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at indrette dit kontor, efter jeres virksomheds identitet.

Kontakt mig for at høre mere