Før og efter – sådan fungerer boligstyling

Når man ser på før og efter en boligstyling skal man huske på, at boligstyling er mange ting. Èn ting er at gøre din bolig mere præsentabel ved at fjerne de forstyrrende elementer, og gøre det mere neutralt for den gængse køber. En anden ting er at tage billederne fra den rigtige vinkel, så man imødekommer husets bedste vinkel og fremstiller din bolig fra sin bedste side. Altså, boligstyling er ikke kun at rede sengen, eller flytte på en plante. Det handler om at skabe helhed og den mest indbydende visuelle identitet. Herunder får du en række konkrete eksempler på, hvordan jeg gør din bolig mere indbydende. Jeg har taget billeder før og efter en boligstyling, hvor enkelthed og skandinavisk design er mit udgangspunkt.

Entre

Det er ikke alle, der ser din lilla væg som pæn og indbydende, og det gør du måske heller ikke selv. Det ændrer ikke på, at væggens farve er svær at se bort fra. Det er en detalje, der er relativt nem at gøre noget ved, og gør en stor forskel for det visuelle. Rolige farver og eliminering af den personlige stil gør en verden til forskel.

 

Kontor

Et kontor har tendens til ofte at blive rodet at se på. Her har jeg fjernet de forstyrrende elementer, som giver ro for den potentielle køber til at fokusere på rummet, i stedet for rodet.

 

Værelse

Endelig kan selv de mindste ændringer få et værelse, og dermed hele boligen, til at fremstå mere attraktivt. Det er med til at få køber til at kunne spejle sig selv og se flere muligheder i hele boligen.

 

Soveværelse

Soveværelset er ofte det sted i boligen, hvor man forsømmer indretningen. Mest fordi, at det kun er et sted som familien eller du selv kigger på. Derfor er det også ofte et rum, hvor den lilla væg igen kan fremgå. Væggen kan forstyrre den potentielle køber så meget, at de kigger i andre retninger, end din bolig.

 

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, med forskellige mål i sigte. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at imødekomme dine ønsker og behov, så vi sammen skaber den mest optimale løsning for dig og din bolig, eller kontor.

Kontakt mig for at høre mere