Salgsværktøj der hjælper dine kunder hurtigt videre

Boligstyling er din virksomheds salgsværktøj til et bedre salg af dine kunders boliger. Jeg tilbyder fire former for tilbud til ejendomsmæglere. På den måde styrker jeg boligen på markedet og øger salgsprocessen for dig og dine kunder.
Du kan læse mere om dem herunder.

Vælg service her:

Et gratis salgsværktøj for dig

Det koster ikke din virksomhed noget at tilbyde dine kunder en boligstyling hos mig. Det skaber en bedre løsning for dine kunder og giver en mere attraktiv portefølje, da min succesrate ligger på 97 %. Du kan få et indtryk af mit arbejde under før og efter billeder. Derudover arbejder jeg allerede sammen med Estate Strandstoft, RobinHus og Real Mæglerne. De har set, hvilken forskel boligstyling gør for liggetiden på boligen og er med til at gøre salgsprocessen lettere for dig som sælger.

Statistikken koster dine kunder dyrt

Den potentielle købers førstehåndsindtryk er vigtigt, da statistikken viser, at de ikke kommer tilbage og kigger, hvis de først har valgt boligen fra. Boligstyling sikrer, at boligen giver det stærkeste indtryk og bliver husket. Derudover tilbyder jeg boligstyling til en pris alle kan være med på.

Effektivt salgsværktøj | Nova Domus Boligstyling

Jeg skaber trygge rammer

Dine kunder bliver guidet sikkert gennem processen og får boligen klar til fotografering og fremvisninger. Jeg styler herefter boligen og arbejder sammen med fotografen om at tage de bedste billeder. Dine kunder er i trygge hænder hele vejen og er hele tiden informeret om, hvordan vi arbejder.

Boligstyling der sælger

Nova Domus boligstyling er et salgsværktøj udført i et professionelt miljø og med en salgsrate på 97 %. Boligstyling er et ideelt markedsføringsværktøj for din virksomhed, da det skaber det sælgende udtryk i dine kunders boliger. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at gøre dine kunders boliger salgsklar. Jeg hjælper dine kunder hurtigt videre, så i kan koncentrere jer om nye kunder.

Kontakt mig for at høre mere