En møbleret ejendom sælger

Nova Domus tilbyder løsninger til private og erhverv, der ønsker at sælge eller udleje ejendom. En møbleret ejendom sælger eller udlejes hurtigere, da køber eller lejer kan se udnyttelsen af rum og får et førstehåndsindtryk de ikke glemmer.

En møblering inkludere transport, styling, opsætning og herefter lejer man møblerne indtil til boligen er solgt eller udlejet, eller kontrakten er opsagt, den kan altid opsiges med en måneds varsel.

På den måde vil fremvisningerne foregå i en skøn møbleret bolig. Fuld møblering inkluderer møblering af alle beboelige rum på ejendommen.

Du kan tilvælge fotografering, som du kan læse mere om her.

Møblering der giver hygge

Tilpasset stil og funktion

Jeg imødekommer derfor jeres ønsker, så stylingen laves i et samarbejde, men vil i alle tilfælde lægge vægt på boligens funktion og udnytte og fremvise rum der ellers kan være svære for køber eller lejer at forestille sig.

Fuld møblering af projektbyggeri

Det betaler sig

En møblering er med til at skabe et motiverende arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Kontakt mig for et tilbud tilpasset din virksomhed, så finder vi sammen en løsning, der er tilpasset ejendommens kvaliteter.

.

Kontakt mig for at høre mere