Salgsklargøring hjælper dig videre

Det er essentielt, at din bolig er præsenteret iøjenfaldende for køber i annoncer på nettet. Derfor er salgsklargøring nødvendigt for din bolig, inden du sælger. Dårlige billeder betyder at den potentielle køber ikke tager din bolig i betragtning. Det ændrer en salgsklargøring på. Statistikkerne viser nemlig, at er din bolig først blevet fravalgt tager køberen ikke din bolig i betragtning igen. Købere har desuden svært ved at se bort fra personlig stil og kosmetiske fejl i din bolig, og ser i stedet udgifter og arbejde. Jeg bruger boligstyling, fordi det er et utroligt effektivt værktøj og fremmer salget af din bolig, og dermed mindsker liggetiden. Jeg arbejder med fire former for salgsklargøring, hvor jeg på den måde skaber den bedste løsning for dig og din bolig. Dem kan du læse mere om herunder.

Vælg service her:

Bred køberskare med høj succesrate

Når jeg styler din bolig får du flere fremvisninger, hurtigere salg og en mulig højere salgspris. Min succesrate ligger på 97 % for jeg bestræber mig altid på at ramme bredt og skabe mest mulig interesse. Jeg rammer den brede køber ved at fjerne dit personlige præg, så boligen fremstår neutral, rolig, lys, rummelig og imødekommende. Jeg rådgiver dig med købers øjne og fokuserer på at bruge så få ressourcer som muligt, derfor medbringer jeg selv tilbehør og genanvender din indretning på en ny måde.

Helhed uden dårlige mavefornemmelser

Potentielle købere har svært ved at forestille sig din bolig uden små projekterne, kosmetiske fejl og den farvede væg, hvilket ofte resulterer i et bud under udbudsprisen. Købere handler med mavefornemmelsen, og jeg arbejder for, at din potentielle køber bibeholder sin gode mavefornemmelse i hele købsprocessen. En enkelt dårlig mavefornemmelse kan koste dig salget og øge din boligs liggetid. Du kan se før og efter billeder, for at danne dit eget indtryk af, hvordan jeg arbejder med boligstyling på flere niveauer.

Salgsklargøring hos nova domus boligstyling

Det handler om køberen

Jeg arbejder med køber psykologi, hvor jeg gør din bolig salgsklar gennem en lang række elementer. Jeg arbejder med lyset og rummet, opstillingen af billedet, det gyldne snit, farver og kontraster mm. Det handler ikke blot om at placere en flot pude og et plaid, men om at skabe kontraster, der komplementerer boligens udtryk. Derudover fokuserer jeg på at ramme den brede køber, så vi vækker mest mulig interesse omkring din bolig. Som professionel boligstylist ser jeg desuden din bolig med købers øjne, kameraets linse og med viden fra ejendomsmæglerens kartotek. Jeg får din bolig til at appellere til den brede køber, hvor du øger dine muligheder for at sælge din bolig hurtigere. Dog skal der af og til mere til, end blot at genanvende din indretning, eller medbringe tilbehør. Al rådgivning er med tanke på, at investeringen skal måle sig med fortjenesten ved hurtigere salg, eller en højere pris på boligen.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at gøre din bolig salgsklar eller skabe ro i din indretning, så du kan komme hurtigt eller blot skabe atmosfære i dit hjem. Jeg gør din bolig salgsklar, så du hurtigt kan komme videre.

Kontakt mig for at høre mere