Foto styling fremstiller boligen fra sin bedste side

Med en foto styling giver jeg din bolig et mere salgsklart udgangspunkt, som inkluderer forskellige elementer. Vi starter med en gennemgang af din bolig og evt. din have, hvorefter vi optimerer helhedsindtrykket og stemningen i boligen. Efterfølgende korrigerer vi forstyrrende elementer og laver en gennemgående boligstyling, hvor jeg fx bruger blomster, matchende håndklæder mm. Jeg styler dit hjem, så det tager sig ud fra sin bedste side, når der skal tages billeder.

Jeg hjælper dig hele vejen

Vi aftaler et møde, hvor vi gennemgår din bolig og indhenter inspiration til stylingen. Efterfølgende aftaler vi en dato til styling og fotografering, hvor jeg medbringer puder, tæpper, blomster og andet tilbehør til din bolig. Stylingen tager ofte 2-3 timer, hvor jeg efterfølgende, i samarbejde med fotografen, tager billeder og til sidst giver dig tips og idéer til, hvordan du kan gøre huset klar til fremvisninger. Efterfølgende får du rådgivning om salgsklargøring og klargøring til fremvisninger. Du kan danne dit eget indtryk af mit arbejde på før og efter billederne.

Foto styling | Nova Domus Boligstyling

Det betaler sig med Foto Styling

Du betaler 3900,- ekskl. moms, som indkluderer to besøg. Al arbejde er med tanke på, at investeringen skal måle sig med fortjenesten ved hurtigere salg, eller en højere pris på boligen. Jeg tilbyder tre andre former for salgsklargøring, som du kan læse mere om her.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at gøre din bolig salgsklar eller skabe ro i din indretning, så du kan komme hurtigt eller blot skabe atmosfære i dit hjem. Jeg gør din bolig salgsklar, så du hurtigt kan komme videre.

Kontakt mig for at høre mere