Fuld møblering af tomme salgsboliger

Jeg tilbyder fuld møblering af tomme salgsboliger, så den potentielle køber får følelsen af et hjem. På den måde vil din bolig ikke virke kold og steril, men frembringe den gode mavefornemmelse hos køber. Ofte vil køber tænke at prisen skal sænkes, fordi boligen allerede er ubeboet. Dertil er det også svært at fornemme rummene, bl.a. deres størrelse, hvis ikke der er møbler placeret i boligen – “er der plads til en dobbeltseng, eller kun opbevaring?”.

Vejen til et bedre salg

En fuldt møbleret og stylet bolig fremhæver de bedste sider af boligen og viser rummenes størrelse og funktionalitet. Ligeledes vil køber kunne forelske sig i tanken om at smide sig i sofaen og nyde boligen, samt at det vil være en bolig de husker. Hele møbleringen er altid sæson betonet og opdateres herefter, så det vil være moderne og tilpasset din bolig.

Effektiv fuld møblering | Nova Domus Boligstyling

Tilpasser din bolig

Du betaler fra 14.500,- ekskl. moms (eksempel på 130 kvm bolig) ved en fuld møblering. Du lejer møblerne fra fotograferingen og til boligen er solgt, eller kontrakten er opsagt. Møbel leje koster 1500,- ekskl. moms/ pr. måned og kan altid opsiges med en måneds varsel. Ønsker man at betale forud for et år vil der være to måneders rabat på møblering. På den måde vil fremvisningerne foregå i en skøn møbleret bolig. Fuld møblering inkluderer møblering af beboelige rum på ejendommen, inklusiv transport, sæson betonet styling, klargøring og styling til fotograf efter eget valg. Du kan tilvælge fotografering, som du kan læse mere om her.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at gøre din bolig salgsklar eller skabe ro i din indretning, så du kan komme hurtigt eller blot skabe atmosfære i dit hjem. Jeg gør din bolig salgsklar, så du hurtigt kan komme videre.

Kontakt mig for at høre mere