Mellem styling skaber en salgsklar bolig

Med en mellem styling fra Nova Domus får du som sælger en boligstyling, der sælger huset hurtigt. Denne boligpakke passer godt til boligen, hvor et eller flere rum, eller etager, fungerer som opbevaringsrum. Her skal muligvis males, eller også har du mindre projekter, der skal igangsættes eller færdiggøres. Du kan danne dit eget indtryk af mit arbejde på før og efter billederne.

En mellem styling gør underværker

Når jeg laver en mellem styling skaber jeg et roligt helhedsindtryk og en varm stemning, der tiltaler den potentielle køber. Jeg optimerer udnyttelsen af rummet og bruger farver og lys til at skabe harmoni, samt understreger og fremhæver de postive værdier i din bolig. Det handler om, at jeg neutraliserer din bolig for optimal fremvisning til potentielle købere. Derudover giver jeg dig tips og idéer til, hvordan du hurtigst kan skabe god stemning og rådgiver dig i, hvilke elementer i dit hjem, der bør pakkes væk.

Effektiv Mellem Styling | Nova Domus Boligstyling

Det betaler sig med en mellem styling

Prisen inkluderer tre besøg og koster 4500,- ekskl. moms.
Jeg tilbyder tre andre former for boligstyling, som du kan læse mere om her.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at gøre din bolig salgsklar eller skabe ro i din indretning, så du kan komme hurtigt eller blot skabe atmosfære i dit hjem. Jeg gør din bolig salgsklar, så du hurtigt kan komme videre.

Kontakt mig for at høre mere