VIP styling til den hurtige sælger

Står du med en bolig du skal sælge hurtigt, men mangler tiden, hjælper jeg dig med en løsning, hvor du ikke selv skal løfte en finger. Jeg står for hele processen og du skal kun bekymre dig om, at dit hus bliver solgt hurtigere end forventet med en VIP Styling. Jeg står for renovering, inkl. malerarbejde og andet arbejde i samarbejde med vores troværdige og dygtige håndværkere. Du kan danne dit eget indtryk af mit arbejde på før og efter billederne.

Det hurtige salg med boligstyling

Hvis din bolig skal sælges hurtigt, hvis du enten har købt, arvet eller noget helt tredje, er det denne løsning jeg anbefaler. Her skal du ikke røre en finger, da jeg klarer det hele for dig. Jeg klargører huset, så det fremstår attraktivt, både på billeder, men også ved fremvisninger. Jeg gennemgår huset fra gulv til loft, indkørsel til terrasse, og du får en rapport med forslag til forbedringer og indretning. Alle forslag er givet med henblik på, at investeringen skal måle sig med fortjenesten ved hurtigere slag, eller en tilsvarende højere pris på boligen.

Effektiv VIP Styling | Nova Domus Boligstyling

Du får det mest effektive salg

Med en VIP Styling får din bolig et nyt helhedsindtryk og stemning, samt den optimale udnyttelse af rummene. Jeg arbejder med farver og lys, for at skabe harmoni og gøre din bolig interessant for den potentielle køber. Når jeg styler din bolig tager jeg udgangspunkt i at neutralisere boligen så den fremstår attraktiv for den brede køber. Jeg understreger og fremhæver de positive værdier i boligen og placere møbler og andre elementer optimalt. Jeg udreder de forbedringer, der måtte være, så boligen giver det bedste helhedsindtryk. Derudover får du også en mappe med beskrivelser af forslag til forbedringer, farveprøver, inspiration, budget, opsummering af opgaver, deltaljeret beskrivelser, plantegninger og eventuelt landskabsdesign.

Det betaler sig med en VIP Styling

Prisen starter fra 4500,- ekskl. moms., hvor opgaven afhænger af antal besøg.
Jeg tilbyder tre andre former for boligstylings, som du kan læse mere om her.

Jeg hjælper dig til en bedre bolig

Jeg arbejder med flere forskellige former for boligstyling, for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg har efter otte år i udlandet samlet viden om salg og styling. Jeg kombinerer min viden med min store interesse for kunst og undervisning. Mit mål er at gøre din bolig salgsklar eller skabe ro i din indretning, så du kan komme hurtigt eller blot skabe atmosfære i dit hjem. Jeg gør din bolig salgsklar, så du hurtigt kan komme videre.

Kontakt mig for at høre mere